Zgibanka o ponudbi tečajev slovenščine (SLORI)

Svoj tečaj slovenščine dodajte v brošuro!

Slovenski raziskovalni inštitut (SLORI) si že vrsto let prizadeva za širjenje znanja in rabe slovenskega jezika v Furlaniji – Julijski krajini. Glede na rastoče povpraševanje po učenju slovenščine kot drugega/tujega jezika je SLORI v zadnjih letih že izdal zgibanke s predstavitvijo ponudbe tečajev slovenščine v deželi FJK. Informacije o tečajih je SLORI pridobil od samih ponudnikov. Na inštitutu so se odločili, da v prihodnjih tednih seznam spet posodobijo in na ta način pridobijo sliko o aktualni izobraževalni ponudbi.

Če bi radi sodelovali, izpolnite spodnjo tabelo (polja, označena z *, so obvezna). Z odgovorom na to sporočilo in vpisom podatkov v tabelo potrjujete svoje sodelovanje in soglašate z navedbo informacij o vaših tečajih v zgibanki. Sodelovanje je popolnoma brezplačno.

Ime ustanove*

Telefon*

E-poštni naslov*

Naslov (kjer bodo potekali tečaji)*

Spletna stran*

Spletni tečaji

Ja/Ne/Tudi

(predvideni) datum začetka

Zgibanka bo na voljo na spletni strani inštituta www.slori.org , promovirali pa jo bodo tudi v tiskanih in spletnih medijih. Lanska različica je na voljo na povezavi http://www.slori.org/wp-content/uploads/2022/11/Zgibanka_Volantino.pdf

Slovenski raziskovalni inštitut
Istituto Sloveno di Ricerche
Slovene Research Institute

Ulica Beccaria 6
34133 Trst

Tel.: 0039-040-636663
Fax: 0039-040-369392

www.slori.org
info@slori.org