26. kraški Muzikfešt (SKD Vigred)

Od 29. septembra do 1. oktobra pod šotorom v Praprotu

NEDELJA, 1. OKTOBER OB 16.00

26. IZVEDBA „NA KRASU JE KRASNO-KRAŠKI OKTOBERFEŠT 2023«

PRAPROT – POD ŠOTOROM 29., 30. september in 1. OKTOBER

Tudi letos prireja naše društvo v petek 29., v soboto 30. septembra in v nedeljo 1. oktobra na prireditvenem prostoru v Praprotu tradicionalni praznik

26. Na Krasu je krasno-KRAŠKI OKTOBERFEŠT – POD ŠOTOROM

Poleg bogatega kulturno-zabavnega programa, razstav, pohoda in dobro založenih kioskov bomo v nedeljo 1. oktobra ob 16.00 organizirali tradicionalno srečanje godcev in pevcev, 26. KRAŠKI MUŽIKFEŠT. Ker mislimo, da je pobuda uspešna in zanimiva, predvsem pa vesela, le če se je udeležijo godci in pevci, ki prihajajo iz raznih krajev: Tržaške (iz Krasa in Brega), Goriške, Benečije, Rezije in iz Slovenije ali tudi od drugod. Vas prosimo za pomoč, ker mislimo, da tudi vi v vasi imate nekoga,  ki obiskujejo glasbeno šolo, ali so člani raznih godb in ansamblov, oziroma domače muzikante – lahko tudi samouke, ki zabavajo vaščane v pustnem času, oziroma ob raznih pireditvah. Zagotovo kdo od vaših znancev rad včasih vzame v roke kakšno glasbilo in rad nanj zaigra in zraven še kakšno zapoje.  Vsi so dobrodošli. Zato se vam priporočamo, da jih informirate za to pobudo.

——————————————————————————————————-

26.KRAŠKI MUZIKFEŠTsrečanje GODCEV IN PEVCEV narodnozabavne in druge glasbe
VABILO

Dragi godci in pevci;

vabljeni ste vsi muzikanti, ki igrate na različne inštrumente, od dva do številne skupine, dobrodošli so seveda tudi pevci. Srečanje je razdeljeno v dve kategoriji; otroci do 14. leta in odrasli. Skupina je lahko tudi starostno mešana. Vsaka skupina zaigra 2 skladbi. Srečanje je netekmovalnega značaja, vsekakor vsaka skupina prejme priznanje in simbolične nagrade ter majico. Poleg tega bo dodeljana nagrada občinstva in nagrada strokovne komisije.

Prijave do petka, 29.septembra zvečer: tel.-whatsapp 0039-3803584580 email:tajnistvo@skdvigred.org (možno je tudi se prijaviti na kraju dogodka 29. septembra)

VAŽNO!!! KDOR SE NE BO PRIJAVIL DO PETKA NE BO SPREJET ZA NASTOP!!!

Vidimo se v Praprotu !!!