Gledališki seminar “Z besedo v svet”

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti prireja spletno gledališko delavnico “Z besedo v svet” z Gregorjem Gečem in sicer 12. in 19. decembra 2020. Seminar bo potekal dve zaporedni soboti od 10.00 do 13.00, kotizacija pa znaša 10€ (DDV je vključen). Prijave so možne do srede, 9. decembra 2020. Na osnovi prijave bodo udeleženci prejeli aktivacijsko kodo, ki omogoča povezavo na spletno delavnico preko aplikacije Zoom.

Kako povedati/interpretirati poezijo? Kako prebrati/pripovedovati kratko zgodbo, pravljico? Kako nastopiti z različnimi besedili, da bo zanimivo, kratkočasno in hkrati povedno? Kako nastopati sproščeno in suvereno? Na ta in druga vprašanja bo odgovore iskala pričujoča delavnica. Obravnavala bo ne-dramska besedila, njihove posebnosti in kako se “spopasti” z njimi. Moč besede in njenega interpreta.

Za informacije: Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Koper, Kidričeva ulica 46, 6000 Koper – Območna izpostava Izola, Ulica Giordano Bruno 8, 6310 Izola, oi.koper@jskd.si, oi.izola@jskd.si, 031/645-413