Vabilo na sodelovanje na 28. dobrodelni reviji Vsi smo prijatelji

Mladi, Razno

SKD Vigred in KD Rdeča zvezda prirejata 28. dobrodelno revijo otrok in mladih Vsi smo prijatelji, ki bo v nedeljo, 29. marca, ob 18. uri v športno-kulturnem centru v Zgoniku. Vabijo zato člane preostalih društev, učence in malčke vrtcov, da bi nastopili z eno par-minutno točko (2 pesmici, ali 2 plesa, ali…po želji).

Vsi smo prijatelji je srečanje in praznik otrok in mladih, delujejo pri raznih društvih, a je priložnost za ozaveščanje tudi najmanjših o temah kot so sodelovanje, spoštovanje, solidarnost do tistih otrok, ki jih je doletela bolezen in so manj srečni. Izkupiček pobude bo namenjen združenju AGMEN, ki pomaga otrokom, ki zbolijo za rakom in njihovim staršem.

Celoten program bo trajal največ eno uro in tričetrt, tako da se otroci ne naveličajo. Poleg tega pa prosijo, da otroci ostanejo tudi po zaključku svojega nastopa, da lahko na koncu programa vsi skupaj spustijo v nebo pismo prijateljstva.

Za katerokoli informacijo in prijave lahko pokličete na telefon 380-3584580 (Elena) ali pišete na elektronsko pošto društva SKD Vigred tajnistvo@skdvigred.org.