13. Zamejski festival amaterskih dramskih skupin

ŠKD Cerovlje Mavhinje obvešča, da bo letos potekal 13. Zamejski festival amaterskih dramskih skupin. Odvijal se bo v Mavhinjah od (predvidoma) 27. junija do 7. julija 2019. Letošnji razpis je tako kot običajno namenjen bodisi zamejskim amaterskim društvom kot skupinam, ki delujejo v okviru drugih slovenskih manjšin po svetu.
Festival bo potekal vsak dan v večernih urah. Dokončni spored vam bodo posredovali naknadno.
Pravilnik je ostal nespremenjen.

Prijava na festival vsebuje:
– pravilno izpolnjeno elektronsko prijavnico, ki je dostopna na tej povezavi
izjavo avtorja igre oz. njene priredbe (če ni vpisan v SIAE)
izjavo avtorja glasbe oz. glasbenih besedil (če ni vpisan v SIAE).

Plačilo vpisnine v višini € 80,00 na tekoči račun pri ZKB ZADRUŽNA KRAŠKA BANKA TRST GORICA Zadruga – IBAN IT 52 D 08928 36460 010000652237.

Priporočilo: Organizatorji se na poseben način priporočajo za odgovoren pristop k dogodku, ki želi biti spoštljiv poklon ljubiteljski gledališki kulturi. Nastopi na festivalu naj bodo zato dodelani in dobro pripravljeni, ker gre za festival z dolgo tradicijo, ki si že od samega začetka prizadeva za rast in razvoj ljubiteljskega gledališča.

Za informacije so vam na razpolago na društvenem sedežu v Mavhinjah št. 38 (za trgom) ob ponedeljkih okvirno od 21.00 do 22.00.

ROK ZA PRIJAVO: PONEDELJEK, 15. APRIL 2019.

Priporočajo se za pravočasno in točno prijavo, saj skupinam s pozno prispelo ali nepopolno prijavnico organizatorji ne morejo zagotoviti nastopa na Festivalu.